Emma werkschoenen

Hieronder vindt u een overzicht van de Emma werkschoenen - veiligheidsschoenen.

 

Emma werkschoenen staat al meer dan 75 jaar voor kwaliteit veiligheisschoenen. Emma werkschoenen zijn leverbaar in verschillende maten en modellen.

 

Emma werkschoenen bestaat uit een uitgebreide collectie en de grote aandacht voor pasvorm. draagcomfort en uitstraling.

 

Emma werkschoenen staan voor comfort! Veiligheidschoenen die lekker zitten. Omdat elke voet anders is!

 

Ook in de zomermaanden kiest u voor Emma-werkschoenen:

Ook in de zomermaanden is het regelmatig erg nat. Iedereen die dan buiten aan het werk is, mag dus verwachten dat zijn werkschoenen dan wel tegen een stootje kunnen. Met de Emma werkschoenen aan je voeten hoef je geen rekening meer te houden met het weer!

 

Voor degene die hoge eisen stelt aan werkschoenen voor buiten is Emma een logische keuze. De werkschoen is gemaakt van volnerf rundsleder en voorzien van een gepolsterede watertong die voorkomt dat water in de schoen binnendringt.

Emma werkschoenen zijn tevens voorzien van een waterdicht Sympatex membraam. Dit concept staat voor een optimale luchtsroom door alle voeringlagen heen en zorgt ervoor dat vocht van buitenaf niet in de werkschoen kan binnendringen.

Hierdoor heerst in de werkschoen kan binnendringen.

Hierdoor heerst in de werkschoen altijd het juiste klimaat; niet te koud, niet te warm en altijd droog.

 

Met Emma werkschoenen heeft u na een lange dag geen vermoeide voeten:

Emma werkschoenen zitten als gegoten en is bovendien licht aan de voet. De inlegzool is anti-bactiriologisch, vocht absorberend, ademend, wasbaar, antistatisch, energie opnemend en veerkrachtig.

Er bevinden zich geen producten in deze categorie.