Ruilen en retourneren DE-werkschoenen

Wanneer je niet tevreden bent over je aankoop of een item wilt ruilen vul dan binnen veertien dagen na ontvangst het retourformulier in en stuur dit samen met het item retour. Je kunt ook altijd contact opnemen met de klantenservice. (06 - 523 080 97)

 

Terugsturen

Houd bij het terugsturen rekening met het volgende:

 

  • Zorg dat je je retourzending binnen 14 dagen aanmeldt en vervolgens binnen 14 dagen terugstuurt;
  • De artikelen moeten in de originele staat teruggestuurd worden, dus inclusief aangehecht artikelkaartje.
  • Zorg er ook voor dat het geheel goed verpakt is zodat het niet kan beschadigen tijdens het transport. Bij beschadiging kunnen wij kosten in rekening brengen;
  • De kosten voor het terugsturen zijn voor je eigen rekening.

 

Kosten en terugstortingen

PostNL rekent € 6,95 incl. BTW voor pakketpost

 

Retouradres:

Linge 76

3904NC Veenendaal

 

Terug te storten bedragen worden zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van je retourzending (of herroepen van je bestelling) naar je teruggestort. (wij mogen wachten met terugbetalen totdat de artikelen retour zijn ontvangen).

 

Retourneer je de hele bestelling, dan storten wij de aankoopwaarde inclusief de bezorgkosten terug mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Wat is het herroepingsrecht en hoe maak ik daar gebruik van?

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw vervoerder. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de de-werkschoenen.nl geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@de-werkschoenen.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.