Uvex werkschoenen

Getoond 0-12 van 24
Getoond 0-12 van 24

UVEX werkschoenen en veiligheidsschoenen

 

UVEX is al meer dan 90 jaar toonaangevend op het gebied van veiligheidskleding, beschermingsmiddelen en veiligheidsschoeisel. Het bedrijf ontwikkelt veiligheidsschoenen en werkschoenen voor dames en heren waarbij maximaal comfort en ergonomie samengaan met vlotte sportieve designs. Deze schoenen bieden dan ook optimale bescherming, shock absorptie, warmte isolatie en uitstekende grip. Ook in omstandigheden waarbij veel wordt gestaan of waarbij vermoeide voeten snel kunnen opspelen, zorgen deze schoenen voor extra stevigheid, stabiliteit en ondersteuning. De collectie van UVEX omvat hoge werkschoenen, lage werkschoenen, werklaarzen en metaalvrije werkschoenen in verschillende veiligheidsklassen. De modellen lopen uiteen van stevige lichtgewicht allround werkschoenen met uniek intern klimaatregeling systeem tot lasschoenen, motorschoenen, kantoorschoenen en speciale aangepaste werkschoenen.

 

Over UVEX werkschoenen

 

Onder het motto 'protecting people' levert het Duitse merk UVEX innovatieve beschermingsmiddelen en kleding voor mensen die in de industrie, recreatie en sport werken. Het familiebedrijf startte in 1926 met het ontwikkelen van ruimzichtbrillen voor arbeiders en arbeidslieden. Door continu te innoveren op het gebied van veiligheid, gezondheid en ergonomisch design is het bedrijf inmiddels uitgegroeid tot een van de marktleiders wereldwijd binnen de branche. Het heeft ook verschillende revolutionaire ontwerpen op naam staan zoals de eerste condens werende skibril uit 1964. Hoewel UVEX inmiddels in 19 landen 42 dochterondernemingen heeft wordt het merendeel geproduceerd in Duitsland of nabij gelegen landen in Europa. Op die manier houdt UVEX continu zicht op de productie, tests en kwaliteit.

 

Vragen of advies nodig over UVEX werkschoenen?

 

Heeft u vragen over UVEX werkschoenen? Neem contact op met DE-werkschoenen. Als preferred seller is DE-werkschoenen dé specialist voor het voordelig bestellen van UVEX werkschoenen. Bij ons bent u daarom altijd verzekerd van een ruime collectie modellen en u treft ook een gevarieerd aanbod dames-Uvex werkschoenen. Bovendien kunt u regelmatig profiteren van aantrekkelijke aanbiedingen.