Uvex werkschoenen

Getoond 72-12 van 111


Uvex 1 S1 SRC

€ 87,50


Uvex 1 S1 SRC

€ 90,00


Uvex 1 S1 SRC

€ 88,50


Uvex l1 S2 SRC

€ 88,50


Uvex 1 S3 SRC

€ 112,50


Uvex 1 S3 SRC

€ 107,50


Uvex 2 VIBRAM  S3

€ 120,50


uvex 2 S2 SRC

€ 75,00


Uvex 2  S1

€ 92,50


Uvex 2 S1 SRC

€ 95,00


Uvex 2 S1

€ 117,50
Getoond 72-12 van 111

UVEX werkschoenen en veiligheidsschoenen

 

UVEX is al meer dan 90 jaar toonaangevend op het gebied van veiligheidskleding, beschermingsmiddelen en veiligheidsschoeisel. Het bedrijf ontwikkelt veiligheidsschoenen en werkschoenen voor dames en heren waarbij maximaal comfort en ergonomie samengaan met vlotte sportieve designs. Deze schoenen bieden dan ook optimale bescherming, shock absorptie, warmte isolatie en uitstekende grip. Ook in omstandigheden waarbij veel wordt gestaan of waarbij vermoeide voeten snel kunnen opspelen, zorgen deze schoenen voor extra stevigheid, stabiliteit en ondersteuning. De collectie van UVEX omvat hoge werkschoenen, lage werkschoenen, werklaarzen en metaalvrije werkschoenen in verschillende veiligheidsklassen. De modellen lopen uiteen van stevige lichtgewicht allround werkschoenen met uniek intern klimaatregeling systeem tot lasschoenen, motorschoenen, kantoorschoenen en speciale aangepaste werkschoenen.

 

UVEX werkschoenen met juiste fit

Wie dagelijks Persoonlijke Beveiligings Middelen draagt, wil er zeker van zijn dat deze juist functioneren en goed zitten. Dat geldt beslist voor werkschoenen waarbij een goede fit en prettig voetbed belangrijk zijn voor het dagelijks uitvoeren van langdurige, zware of belastende werkzaamheden. UVEX werkschoenen zijn zo ontwikkeld dat ze aan alle huidige normen voldoen waarbij gedurende de dag nauwelijks druk of belasting wordt gevoeld. Bovendien heeft UVEX voor iedere tak en werkbranche speciale schoenen uitgebracht die zijn toegerust op die specifieke werkzaamheden, zoals hoveniersschoenen, schoenen voor de bouw en lasschoenen.

Werkschoenen voor het nieuwe werken

UVEX staat ook bekend om de vele sportieve modellen werkschoenen in het assortiment. Deze zijn eigentijds van lijn, kleur en vorm, maar voldoen volledig aan alle specificaties. Ook nieuw in het assortiment zijn de ‘businesslook’ werkschoenen met een geraffineerd representatief design. Deze zijn uitermate geschikt voor mensen die op hun werk zowel op kantoor als in werkruimtes moeten zijn. Of die regelmatig klanten of bezoekers in fabriekshallen te woord moeten staan. Daarmee past UVEX zich helemaal aan aan de moderne manier van (technisch) werken.

 

Over UVEX werkschoenen

 

Onder het motto 'protecting people' levert het Duitse merk UVEX innovatieve beschermingsmiddelen en kleding voor mensen die in de industrie, recreatie en sport werken. Het familiebedrijf startte in 1926 met het ontwikkelen van ruimzichtbrillen voor arbeiders en arbeidslieden. Door continu te innoveren op het gebied van veiligheid, gezondheid en ergonomisch design is het bedrijf inmiddels uitgegroeid tot een van de marktleiders wereldwijd binnen de branche. Het heeft ook verschillende revolutionaire ontwerpen op naam staan zoals de eerste condens werende skibril uit 1964. Hoewel UVEX inmiddels in 19 landen 42 dochterondernemingen heeft wordt het merendeel geproduceerd in Duitsland of nabij gelegen landen in Europa. Op die manier houdt UVEX continu zicht op de productie, tests en kwaliteit.

 

Vragen of advies nodig over UVEX werkschoenen?

 

Heeft u vragen over UVEX werkschoenen? Neem contact op met DE-werkschoenen. Als preferred seller is DE-werkschoenen dé specialist voor het voordelig bestellen van UVEX werkschoenen. Bij ons bent u daarom altijd verzekerd van een ruime collectie modellen en u treft ook een gevarieerd aanbod dames-Uvex werkschoenen. Bovendien kunt u regelmatig profiteren van aantrekkelijke aanbiedingen.