Zoek
Klantbeoordeling 9.2
4.5/5

Atlas werkschoenen

Bij DE-Werkschoenen koopt u Atlas werkschoenen snel en eenvoudig online. De veiligheidsschoenen van Atlas zijn gemaakt van de beste kwaliteit materialen en geschikt voor verschillende werkomstandigheden en werkplekken.

Over Atlas werkschoenen

De Atlas Schuhfabrik is gevestigd in Dortmund (Duitsland) en produceert per jaar maar liefst 2 miljoen paar veiligheidsschoenen. Bij Atlas werken zo’n 1450 medewerkers die zich volledig richten op het produceren, ontwikkelen en verbeteren van de werkschoenen. Elke Atlas werkschoen wordt samengesteld van de beste kwaliteit materialen én met de grootste zorg en precisie. Atlas produceert keer op keer werkschoenen die perfect aansluiten bij de wensen van de consument. Het is dan ook niet verrassend dat steeds meer mensen er voor kiezen om veiligheidsschoenen van dit toonaangevende merk aan te schaffen. Alle veiligheidsschoenen (inclusief de sneakers en werklaarzen) voldoen aan de Europese veiligheidseisen.

Breed assortiment Atlas veiligheidsschoenen

Bij DE-Werkschoenen vindt u een ruim assortiment met veiligheidsschoenen in de veiligheidsklassen S1, S2 en S3. Welke werkschoen het beste bij u past, is afhankelijk van uw werkzaamheden. Ons team adviseert u graag als u wilt weten welke veiligheidsschoen voor u de beste keuze is. Een bestseller in ons assortiment zijn de kwalitatief goede veiligheidsschoenen van Atlas. In de collectie van Atlas vindt u zowel casual veiligheidsschoenen als nette werkschoenen. Ontdek het aanbod op uw gemak.

Heeft u vragen of advies nodig?

Heeft u vragen of advies nodig over de Atlas werkschoenen? Neem dan vrijblijvend contact op met DE-Werkschoenen. Wij zijn dé specialist op het gebied van Atlas werkschoenen. Wij hebben een ruime en voordelige collectie met werkschoenen (inclusief Atlas werkschoenen voor dames). Daarnaast profiteert u bij ons regelmatig van aantrekkelijke aanbiedingen.
Naar boven

Veelgestelde vragen

Al meer dan 100 jaar produceert het toonaangevende, Duitse Atlas haar werkschoenen in Dortmund. Kwaliteit en innovatie staan bij deze fabrikant voorop. 

Atlas heeft een zeer uitgebreid assortiment werkschoenen, met zowel lage- als hoge modellen. Van traditionele S1, S2 en S3 werkschoenen tot en met lichtgewicht trendy werksneakers met veiligheidsklasse.