Zoek
Klantbeoordeling 9.2
4.5/5

Goedkope werkschoenen

Voor ieder budget zijn er geschikte werkschoenen te vinden, ook als je niet te veel wilt betalen. Wij hebben diverse goedkope werkschoenen in ons assortiment, van diverse merken en in verschillende modellen.

Goedkope werkschoenen kopen

De goedkope werkschoenen voldoen aan dezelfde eisen als de duurdere S3 werkschoenen bijvoorbeeld, met dezelfde veiligheidsvoorschriften, waarbij de goedkope werkschoenen een zeer scherpe prijs hebben.

Veiligheidsschoenen voor ieder budget

Het verschil tussen een goedkope werkschoen en een duurdere variant is er zeker. Dit zie je terug in de gebruikte materialen, het design of in het (A of B) merk. Zoals gezegd, ook een goedkope werkschoen voldoet aan de gestelde veiligheidsvoorschriften, maar is wellicht iets minder duurzaam. Dit is een keuze die jij zelf maakt. Daarom bieden wij een ruim assortiment, zodat er altijd voor iedereen een geschikte werkschoen te vinden is. En dus voor ieder budget. Wij hebben al S3 werkschoenen van het merk Forver vanaf €27,50 excl. BTW.

Veilige werkschoenen voor een lage prijs

Wij bieden een uiteenlopende collectie werkschoenen, werklaarzen en benodigde accessoires van verschillende goed aangeschreven merken, zoals Emma, Redbrick, Dunlop, Blackstone, Bata en nog meer. Diverse modellen voor heren en voor dames. DE werkschoenen & veiligheid voor betrouwbare werkschoenen tegen scherpe prijzen!

Veelgestelde vragen

Ons advies is om de werkschoenen, bij dagelijks gebruik, na een jaar te vervangen. Hierbij kan het gaan om zowel zichtbare- als onzichtbare slijtage. Zo kan er niet alleen een opzichtige scheur in de zool zitten of deukje in de stalen neus, maar kan er ook een scheur aan de binnenkant van de werkschoen zitten.

Werkgevers bezitten een arbodocument waarin staat hoe er veilig gewerkt dient te worden, bijvoorbeeld door het dragen van werkschoenen. In de bouw zijn veiligheidsschoenen bijna altijd verplicht. Ook zijn ze vaak terug te vinden in de zorgsector, horeca, voedingsindustrie, het magazijn etc. Wanneer u geen werkschoenen draagt maar wel een ongeluk krijgt, worden de schadekosten niet vergoed door de zorgverzekeraar. Bekijk dus goed aan welke veiligheidsklasse (S1, S2, S3) de werkschoenen moeten voldoen.