Zoek
Klantbeoordeling 9.2
4.5/5

Uvex Werkschoenen

Eenvoudig online Uvex werkschoenen kopen doet u bij DE Werkschoenen. De veiligheidsschoenen van Uvex zijn gemaakt van topkwaliteit materiaal en geschikt voor allerlei industriële omgevingen. 

UVEX werkschoenen en veiligheidsschoenen

UVEX is al meer dan 90 jaar toonaangevend op het gebied van veiligheidskleding, beschermingsmiddelen en veiligheidsschoeisel. Het bedrijf ontwikkelt veiligheidsschoenen en werkschoenen voor dames en heren waarbij maximaal comfort en ergonomie samengaan met vlotte sportieve designs. Deze schoenen bieden dan ook optimale bescherming, shock absorptie, warmte isolatie en uitstekende grip. Ook in omstandigheden waarbij veel wordt gestaan of waarbij vermoeide voeten snel kunnen opspelen, zorgen deze schoenen voor extra stevigheid, stabiliteit en ondersteuning. De collectie van UVEX werkschoenen omvat hoge werkschoenen, lage werkschoenen, werklaarzen en metaalvrije werkschoenen in verschillende veiligheidsklassen. De modellen lopen uiteen van stevige lichtgewicht allround werkschoenen met uniek intern klimaatregeling systeem tot lasschoenen, motorschoenen, kantoorschoenen en speciale aangepaste werkschoenen.

UVEX werkschoenen met juiste fit

Wie dagelijks Persoonlijke Beveiligings Middelen draagt, wil er zeker van zijn dat deze juist functioneren en goed zitten. Dat geldt beslist voor werkschoenen waarbij een goede fit en prettig voetbed belangrijk zijn voor het dagelijks uitvoeren van langdurige, zware of belastende werkzaamheden. UVEX werkschoenen zijn zo ontwikkeld dat ze aan alle huidige normen voldoen waarbij gedurende de dag nauwelijks druk of belasting wordt gevoeld. Bovendien heeft UVEX voor iedere tak en werkbranche speciale schoenen uitgebracht die zijn toegerust op die specifieke werkzaamheden, zoals hoveniersschoenen, schoenen voor de bouw en lasschoenen.

Werkschoenen voor het nieuwe werken

UVEX staat ook bekend om de vele sportieve modellen werkschoenen in het assortiment. Deze zijn eigentijds van lijn, kleur en vorm, maar voldoen volledig aan alle specificaties. Ook nieuw in het assortiment zijn de ‘businesslook’ werkschoenen met een geraffineerd representatief design. Deze zijn uitermate geschikt voor mensen die op hun werk zowel op kantoor als in werkruimtes moeten zijn. Of die regelmatig klanten of bezoekers in fabriekshallen te woord moeten staan. Daarmee past UVEX zich helemaal aan aan de moderne manier van (technisch) werken.

Over UVEX werkschoenen

Onder het motto ‘protecting people’ levert het Duitse merk UVEX werkschoenen innovatieve beschermingsmiddelen en kleding voor mensen die in de industrie, recreatie en sport werken. Het familiebedrijf startte in 1926 met het ontwikkelen van ruimzichtbrillen voor arbeiders en arbeidslieden. Door continu te innoveren op het gebied van veiligheid, gezondheid en ergonomisch design is het bedrijf inmiddels uitgegroeid tot een van de marktleiders wereldwijd binnen de branche. Het heeft ook verschillende revolutionaire ontwerpen op naam staan zoals de eerste condens werende skibril uit 1964. Hoewel UVEX inmiddels in 19 landen 42 dochterondernemingen heeft wordt het merendeel geproduceerd in Duitsland of nabij gelegen landen in Europa. Op die manier houdt UVEX continu zicht op de productie, tests en kwaliteit.

Uvex veiligheidsschoenen

Bij DE-werkschoenen bent u aan het juiste adres voor een ruim assortiment met veiligheidsschoenen. Wij verkopen veiligheidsschoenen in de veiligheidsklassen S1, S2 en S3. Welke veiligheidsklasse u het beste kunt dragen, is afhankelijk van uw werkzaamheden. Vraag gerust advies aan ons team als u twijfelt welke veiligheidsklasse het meest geschikt is voor uw werkomstandigheden. Een bestseller in onze winkel zijn de veiligheidsschoenen van Uvex. In de collectie van Uvex vindt u zowel casual veiligheidsschoenen als een complete lijn met nette werkschoenen.

Vragen of advies nodig over UVEX werkschoenen?

Heeft u vragen over UVEX werkschoenen? Neem contact op met DE-werkschoenen. Als preferred seller is DE-werkschoenen dé specialist voor het voordelig bestellen van UVEX werkschoenen. Bij ons bent u daarom altijd verzekerd van een ruime collectie modellen en u treft ook een gevarieerd aanbod dames-Uvex werkschoenen. Bovendien kunt u regelmatig profiteren van aantrekkelijke aanbiedingen.

Veelgestelde vragen

Uvex is al meer dan 90 jaar toonaangevend leverancier op gebied van beschermende werkkleding, waaronder werkschoenen. Hiermee wordt de drager perfect beschermd in industriële omgevingen, bouw, agrarische sector etc. De veiligheidsschoenen worden gemaakt van topkwaliteit materiaal en zijn voor een scherpe prijs verkrijgbaar.

Werkschoenen van Uvex zijn verkrijgbaar in alle veiligheidsklassen, te weten S1, S1P, S2 en S3. Ook voldoen ze aan de EN 345 normering. Zo heeft u gegarandeerd geschikte werkschoenen voor de omstandigheden waarin ze gebruikt moeten worden.