Zoek
Klantbeoordeling 9.2
4.5/5

Werkschoenen S1

De S1 werkschoenen zijn uitgerust met een gesloten hiel, energie-absorberende hak, beschermende neus en anti-statische eigenschappen. Deze werkschoenen bieden hierdoor een goede bescherming bij diverse werkzaamheden. In ons assortiment vindt u verschillende modellen met hoge en lage werkschoenen van bekende merken. De werkschoenen zijn beschikbaar voor dames en heren.

S1 werkschoenen kopen

S1 werkschoenen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, modellen en met diverse eigenschappen. Daarnaast vindt u in ons assortiment S1 werkschoenen van een groot aantal merken zoals Baak, Atlas, Redbrick, Grisport en Uvex. Wij verkopen onder andere waterdichte werkschoenen, anti-slip werkschoenen, lichtgewicht werkschoenen, veiligheidsschoenen met een stalen neus en sportieve en nette werkschoenen. De werkschoenen zijn verkrijgbaar in allerlei modellen zoals sneakers, instappers, hoge en lage schoenen.

Eigenschappen S1 werkschoenen

S1 werkschoenen hebben een anti-statische eigenschap en zijn voorzien van een gesloten hiel, beschermende neus en energie-absorberende hak. Dit type veiligheidsschoen biedt een uitstekende bescherming voor tal van werkzaamheden. Werkschoenen die voldoen aan de S1 veiligheidsclassificatie zijn geschikt voor werkzaamheden in droge omstandigheden.

Veelgestelde vragen

S1 werkschoenen hebben minimaal een veiligheidsneus en zijn geschikt voor werk in droge omstandigheden, aangezien ze niet waterbestendig zijn. De schoenen zijn antistatisch en nemen energie in op de hak.

In het arbodocument van de werkgever staat hoe er veilig gewerkt dient te worden, bijvoorbeeld door het dragen van werkschoenen. In sommige sectoren zijn S1 werkschoenen voldoende. Als werknemer bent u verplicht de opgestelde regels in het arbodocument te volgen. Wanneer u niet de verplichte S1 werkschoenen draagt op moment dat u een ongeluk krijgt, worden de schadekosten niet vergoed door de verzekeraar.