Zoek
Klantbeoordeling 9.2
4.5/5

Werkschoenen S2

Heb jij ook zo’n hekel aan natte voeten? Kies dan voor de S2 werkschoenen. Deze werkschoenen zijn speciaal ontworpen om te dragen in natte werkomstandigheden dankzij hun waterdichte schacht. De S2 werkschoenen hebben (net als de S1 werkschoenen) een gesloten hiel en beschermende neus. De veiligheidsschoenen hebben tevens antistatische eigenschappen en een energie-absorberende hak waardoor je gewrichten zo min mogelijk belast zullen worden. In ons assortiment werkschoenen vindt u verschillende modellen van diverse gerenommeerde merken.

S2 werkschoenen kopen

S2 werkschoenen zijn verkrijgbaar van diverse merken zoals Redbrick, Grisport, Atlas en Uvex. In ons assortiment vindt u de S2 werkschoenen in meerdere kleuren, modellen en met verschillende eigenschappen. Kies bijvoorbeeld voor een sportieve of nette werkschoenen, anti-slip werkschoenen, waterdichte werkschoenen, veiligheidsschoenen met een stalen neus of lichtgewicht werkschoenen. U heeft daarnaast de keuze uit het kopen diverse S2 modellen zoals instappers, hoge en lage werkschoenen en sneakers.

Eigenschappen S2 werkschoenen

S2 werkschoenen zijn vergelijkbaar met de S1 werkschoenen. Naast een energie-absorberende hak zijn dit type schoenen ook voorzien van een verhoogde weerstand tegen het binnendringen van water. Als u werkt in vochtige omstandigheden of op een plek waar het vochtig kan worden, zoals buiten, is een S2 werkschoen dus geschikter. Neemt u direct een kijkje in ons ruime assortiment van hoogwaardige S2 veiligheidsschoenen.

Veelgestelde vragen

Net als S1 schoenen, hebben S2 werkschoenen een veiligheidsneus. Daarnaast hebben ze een verhoogde weerstand tegen het binnendringen van water, ze zijn namelijk gedurende 60 minuten waterdicht. Verder hebben ze een gesloten hiel, energie-absorberende hak, zijn ze antistatisch en hebben ze een brandbestendige zool.

In de voedselindustrie, in het magazijn / de logistiek en in de transportsector zijn werkschoenen van S2 of S3 verplicht. Om te voorkomen dat u schade oploopt wanneer er zwaar materiaal op uw voeten valt, zijn werkschoenen met de nomeringen S2 of S3 vaak verplicht. Vanzelfsprekend kan dit per beroep binnen deze sectoren verschillen, dus vraag hiernaar bij uw werkgever.