Zoek
Klantbeoordeling 9.2
4.5/5

Werkschoenen S3

De S3 werkschoenen zijn de perfecte match als je op zoek bent naar extra veiligheid. De veiligheidsneus van staal, aluminium of composiet beschermt je voet optimaal tegen vallende voorwerpen. Deze werkschoenen zitten bovendien zeer comfortabel. De unieke combinatie van anti-statische en onpenetreerbare veiligheidszool en schokdemping in de hak zorgen er voor dat de schoenen geschikt zijn voor de zwaarste werkomstandigheden. 

S3 werkschoenen kopen

S3 werkschoenen zijn beschikbaar in allerlei modellen zoals anti-slip werkschoenen, veiligheidsschoenen met een stalen neus, waterdichte werkschoenen, lichtgewicht werkschoenen, sportieve werkschoenen en nette werkschoenen. Daarnaast zijn de S3 werkschoenen verkrijgbaar in diverse kleuren, modellen en van een groot aantal merken. Merken die u in ons assortiment vindt zijn onder andere Uvex werkschoenen, Redbrick, Atlas werkschoenen en Grisport. Tot slot heeft u de keuze uit diverse modellen zoals sneakers, hoge en lage werkschoenen en instappers.

Eigenschappen S3 werkschoenen

S3 werkschoenen hebben de hoogste veiligheidsklasse. Dit type schoen bestaat uit een combinatie van de veilige eigenschappen van S1 en S2 werkschoenen. S3 werkschoenen zijn waterbestendig, zijn voorzien van een veiligheidsneus, en –zool en zijn voor vele werkomstandigheden geschikt. Dit type veiligheidsschoen is dan ook het meest populair. Wanneer u S3 werkschoenen draagt hoeft u zich geen zorgen te maken als u in iets scherps stapt of uw voet stoot, want de voeten worden goed beschermd in allerlei situaties.

Veelgestelde vragen

S3 werkschoenen zijn de meest populaire veiligheidsschoenen op de markt. Het is een combinatie van S1P en S2 schoenen. Ze zijn dus waterbestendig en hebben een veiligheidsneus en -zool. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken wanneer u uw voet stoot of in iets scherps stapt. Dat maakt deze S3 werkschoen uitermate geschikt voor vele werkomstandigheden!

In de bouw zijn S3 werkschoenen verplicht. In de voedingsindustrie, het magazijn / de logistiek, de transport en bij het werken met metaal zijn ook vaak S3 veiligheidsschoenen terug te vinden, echter mag hier ook vaak voor S2 gekozen worden. Uiteraard is dit afhankelijk van het beroep in deze sectoren, vraag dit na bij uw werkgever.